hej hej , jag har inte skrivit på en vecka ?! hur har det kommit sig ? hmm ... ja nu kommer de bli ett ganska långt inlägg för jag ska skriva de jag gjorde lixom i måndag's ! shit mkt skriva . men jag får skylla mig själv !

Måndag ;
idag har jag bara tagit det lungt . pluggat lite in för matteprovet vi ska ha på fredag . ååh, hatar prov ! gjorde inte så mkt mer den dagen . så har inte så mkt att skrive pusshej !
Tisdag ;
var med madde idag , hah vi är typ sämst på so asså ! jo jag ska berätta varför . för ja , kanske en , en och en halv månad sedan skulle vi lämna in ett arbete om isbjörnar . och vi e fortfarande inte klara ... oups ;s och sen har vi ett arbete som MÅSTE in på måndag . och vi har typ massor med frågor kvar . inte bra ... vi tog hem och arbetade med spelet . de var planerat att vi skulle upp på killar 96 hockey träning men vi va skit trötta så vi hoppade över de . sen drog hon hem och lite så . puss och hej leverpastej !
Onsdag ;
idag tog jag det lungt och pluggade in för provet . skön dag !
torsdag;
gick hem till mina kära morföräldrar . dom e för underbara ! sen åkte jag och madde upp och kollade på 96ornas match , det gick tyvärr inge vidare ... synd grabbar nästa match vinner ni säkert ;)<3 sen hem och kolla idrottsgalan . de va väll rätt bra . sen vare sängen för skoldag !
fredag ;
idag va jag med madde (: typ jag madde bella a hilding simon och david stannade kvar i GSM till typ tre och snackade lite osv . när jag oh madde kom hem till mig så satte vi ossvid datan , sen skulle jag städa för främmande så hon gick hem , vid 7 kom mormor morfar farmor farfar linda anderas oskar och tommie . vi fikade och hade det mys . lida sov kvar hos oss och vi låg och snackade lite !
lördag ; sitter hos mormor och morfar nu, kanske e lite små taskigt att sitta hära när dom sitter och tittar på tv . ska väll ta och sätta mig dära hos dom då , puss hej skriver mer ikväll !


xoxo

alva