Hallå!
Igår kväll åkte jag och käkade med madde på thaien. Sanna var även med men åt inte. När vi hade ätit tog vi bussen till Ica där vi handlade godis. Men när vi var påväg hem var det ingen av oss som var speciellt tagga på att bara dra hem och kolla film så vi gick runt ute istället. Vi gick ner i hamnen och satt där och pratade om allt och inget. Sanna tog bussen hem vid tio i tolv och då stannade jag och Madde kvar ett tag. Sen började det regna så vi började bege oss hem. Det började dock regna så mycket så vi ställde oss under ett tak i hopp om att regnet skulle börja avta men det blev bara värre och värre så vi sprang bokstavligen hem. Och blöt från topp till tå var jag. Vi torkade oss och väntade till ett då jag gick med Madde hem en bit. När jag kom hem vid 20 över ett la jag mig i sängen med tända ljus, öppen balkongdörr så jag hörde regnet och kollade på oc. Det var sjukt mysigt! Det enda som saknades då var sällskap. Somnade vid halv 3 ungefär. 
Vaknade vid halv elva så jag låg kvar i sängen ett tag och kollade igenom instagram/twitter/facebook/bloggar. Gick upp 11 och då gjorde jag frukost som jag åt framför fångarna på fortet. 
Gick till min samling vid två och ja. Sen åkte vi till Skogås där matchen skulle vara. Vi pressade på bra i början men fick inte utdelning förrän typ mer än halva första då Victoria gjorde 1-0. Fortsatte pressa på bra men tog inte vara på våra chanser ordentligt. I andra fick jag göra mål och det var matchens andra och sista mål. Så vi vann med 2-0. Riktigt skönt med vinst!
Nu håller jag på att göra mig iordning och sen får vi se vad som händer. Så jävla fest sugen men det får vänta. 
Nu måste jag sminka mig så vi hörs imorgon!
Yesterday