Nu har ännu ett år flygit förbi. När varje år börjar säger jag alltid till mig själv " Ta vara på tiden det här året, låt inte tiden springa iväg ". Så blir det aldrig. Återigen har ett år gått. Det har varit ett bra år. Även fast året bjudit på lite nedgångar så finns det lika många uppgångar. Förra året vid den här tiden, den 31 december 2011, var livet perfekt. Men det har bara blivit bättre. Det enda som saknas i mitt liv är han. Men ibland tar kärlek slut. Varesig man vill eller inte. Jag tänkte köra en liten resume av året som gått. Mest för mig själv så jag ser vad jag gjort.

Januari
Började år 2012 med en vecka hos Jesper på Ekerö. En bra vecka med bara slapp dagar, minns det som igår. Sverige tog äntligen JVM guld. Efter 31 års väntan. Kommer fortfarande ihåg lyckan.
Sista terminen i grundskolan började. Trodde aldrig det skulle gå så fort som det faktiskt gjorde.
Umgicks mycket med Jesper. Han var mitt liv då.

Februari
Februari månad var också en bra månad.
Valde gymnasium, hade nationella i svenska, satte in tandställningen, var på Åland med laget.
Var inne på En gång i Phuket med Jesper och åt Tacobar. Grym månad och jag var fortfarande världens lyckligaste tjej!


Mars
Började Mars månad med att dra på Avicii konsert i Globen. Var där med Madde, Bella och Vera och det var bland det bästa jag gjort! Efter konserten åkte jag och Madde till sh där det var fest. Också grymt kul!
"Opererade" mig även i munnen så min efterblivna tand skulle komma till rätta. Hemskt var det.
Det var Melodifestival Final och troget fan som man är satt man bänkad. Danny var min favorit så när han kom 2a så blev jag sjukt ledsen. Fast nu i efterhand är jag glad att Loreen vann!
Slutet av månaden var sämst. SÄMST. Jag och Jesper gjorde slut och mitt liv rasade samman. Aldrig varit så ledsen.


April
Månaden började kasst. Fortfarande helt förstörd. Men utan mina vänner hade jag aldrig klarat det så tack för allt erat stöd. Betytt så mycket.
Försökte göra annat för att glömma bort. Umgicks med mina vänner, spelade extra match med 98orna, ville få en förändring så blekte håret, rasade i vikt.
Vår F18 serie drog igång och vi inledde säsongen med en vinst mot Boo med 3-2. Så skönt!
Var på fest i Ösmo med roligt folk, träffade massa gamla kompisar jag inte träffat på länge. Dagen efter drog jag på fest på sh och det slutade inte så lyckat.
Madde hade även tjej middag för att hon fyllt år. Mysigt å hänga med alla tjejer!
Dam serien drog igång och där fick vi bara med oss ett poäng hem i premiären. Synd för vi var bättre.
Slutade April månad med en tråkig Valborg. Så var det med de.

Maj
Fortfarande väldigt ledsen men det började gå över. Velade mycket fram och tillbaka med Jesper om hur vi skulle ha det. Och det tog rätt hårt på mina krafter.
Sprang min absolut sista lunken runda! Eller gick, men aa ändå!
Den 22/5 spelade vi match mot Ösmo. Derby. Alltid så jävla nervös inför de matcherna men det gick hur bra som helst och vi vann med 3-0. SKÖNT.
Den 24/5 blev jag och Jesper tillsammans igen. Efter mycket velande och mycket om och men blev det vi igen. Lyckligaste tjejen på jorden.
26/5 var det ESC. Bänkad här också och Loreen vann. Sverige vann. Lycka. Fet jävla lycka.
Dagen efter åkte jag till Turkiet där jag spenderade en vecka med mina föräldrar och mina kusiner. Skönt!

Juni
Kom hem den 3 Juni. Hem, umgicks med pojkvännen. Jag var lycklig igen.
Hade de sista i skolan. Ros träning, hade temadagar, var på teater osv. Kul var det och man kände att slutet var nära.
Den 12/6 var det bal. Dagen jag väntat på så länge. Linda fixade mitt hår på salongen, Iza fixade mitt smink här hemma. Och vid 5 begav vi oss till NSS för att möta upp underbara klassen. Det  var garanterat en av de bästa dagarna i mitt liv. Tack vare min underbara klass och min underbara pojkvän.
Dagen efter var det skolavslutning. Hejdå grundskolan och hejdå Via. Så sjukt jobbig dag. Ville inte lämna alla. Trodde aldrig jag skulle hitta några vänner för min klass var mitt allt.
Kvällen va mer rolig. Vi satte oss på ett dagis och krökade och begav oss nixta när vi alla va lagom runda om fötterna. Dansade, träffade massa folk, drack och hade allmänt kul där nere. En av världens bästa dagar.
Dagen efter mådde man som man förtjänade och jag hade turen att ha match den dagen. Inte något jag rekomenderar.
Var hos Jesper på Ekerö sista delen av Juni och familjen köpte båt. Så värd månad!


Juli
Började Juli månad med att fira Jespers 18 års dag! Så det var kalas med släkt och vänner. Så sjukt att han fyllde 18 ändå. Kände mig stor när jag hade en pojkvän som var 18 ;)
Bryggseglade en natt med Jesper också. Det var så jävla mysigt. Men läskigt på samma gång haha.
Åkte till Öland en vecka med familjen. Vi hade det så mysigt och tog det bara lugnt hela tiden. Spelade golf, shoppade i Kalmar, och myste.
Kom hem dagen innan min födelsedag och var helt uppe i varv när klockan slog 00.00 och det var den 16 Juli. Fick äntligen min iPhone och massa andra saker. En heldag på grönan med Jesper som ett exempel! På dagen kom hela tjocka släkten hit och lite senare på kvällen åkte jag, Jesper, jesper, Adam, Johan och Erica ut på sjön och åkte ring osv. Mysig födelsedag!
Det var invigning av den nya piren och vi var där. Kul att något hände i lilla Nynäs!
Började jobba och mitt sommarlov va väl i princip över.


Augusti
Bästa månaden på året.
Jobbade till den 17/8. Där emellan på helgerna gjorde jag mycket kul. Den 4/8 var jag och Jesper på Grönan. Så sjukt mysigt!
Började gymnasiet och hittade mina rätta vänner. Så underbar känsla!


September
Denna månad började med bröllopsfest hos Johan och Maria.
Var inne i stan på teater med klassen vilket var roligt. Första gången vi gjorde ngt med klassen!
Fick min lön från sommarjobbet och gjorde slut med den på två dagar. Köpte ett par hunter, Jeffrey Campbell, en vinterjacka och massa kläder. 7.400 på två dagar. Stadigt!
Kollade mycket hockey och hade mycket fotboll den månaden.
Alaget hade inkilning så hade en pojkvän som inte mådde sådär jätte bra dagen efter. Låg med feber och låg och sov HELA dagen. Tyckte så synd om honom.

Oktober
Jesper blev inlagd på sjukhus för hjärtfel. Hjärtsäcksinflammation tror jag det var. Så det blev många tårar, många tågresor in till stan. Mådde så dåligt av att veta att han mådde dåligt. Men efter en vecka blev han utskriven och mådde helt okej!
Själv skadade jag knät under en fotbollsmatch och fick vila från fotbollen ett tag.
Fick mitt första A i skolan och blev överlycklig!!

November
Halloween fest. Jag och tjejerna drog till Sandhamn där Jenny, Linda och Natha hade fest. Jag Sanna och Bella hade linser på oss och såg galna ut. Drog rätt tidigt för va nykter den kvällen.
Hade photoshoot med Jenny, var på 18 års fest på Ekerö med Jesper, kollade mycket hockey.
Den 23/11 var jag på Swedish House Mafia med Jesper, Linus, Gustav, Viktor och Tommy. Helt klart en av de bästa kvällarna i mitt liv.
Måndagen efter rasade livet samman. Igen. Jag och Jesper gjorde slut. Fattade inte att det var sant. Resten av månaden deppade jag sönder.

December
Mysigaste månaden på året. Mina vänner ordnade en överrasknings middag åt mig för jag var deppig. Tacos, fina vänner, mycket skratt och anden i glaset. Så lyckad kväll och GUD vad jag älskar mina vänner.
Hade nattcup i Spånga och det gick lite bättre än förra året.
Var på fest i Ösmo med mina vänner och det var så sjukt roligt! Åkte skridskor med klassen, bakade pepparkakor och lussebullar, julhandlade, lucia firande osv.
Så mysig månad! Julafton spenderade vi på Torö med släkten på pappas sida. Fick precis allt jag önskade mig och det var en bra jul!
Resten av dagarna har jag bara tagit det lugnt.
Och nu idag är det nyårsafton. Längtar tills jag vaknar och går till Madde för att börja fixa allt. Hoppas på en GRYM kväll med mina underbara fina tjejer!

Detta år har varit ett bra år. Jag är så lycklig att jag lärt känna alla mina vänner. Linnea, Rebecca, Tiffany, Sanna, Linus och Harley. Ni gör allt så mycket lättare. Ni är min som min familj. Jag vill aldrig släppa taget om er.
Och jag vill också säga att jag är lycklig för året med Jesper. Han förändrade mig på många sätt och vis och jag är glad att han var en stor den av mitt 2012.
Detta år va bra och jag är säker på att nästa blir minst lika bra. 2013, jag är redo!