Hejsan!
Igår blev det lite ändrade planer. Skulle egentligen gått ut på en prommis med Denice men precis när jag gjort mig iordning klart kom molnen fram. Då var vi inte så sugna längre. Så vi åkte och handlade med mamma och åkte sedan hem och åt semla. Kollade på bronsmatchen gjorde vi också. Sen drog Denice och jag å mamma gjorde hemmagjord pizza. Så det åt vi och sedan la vi oss i soffan en stund. 
Vid halv åtta gick jag iväg, vi satt och kollade Melodifestivalen som jag tvingade honom att se. Men vi hade faktiskt en liten deal. Att om han gav mello en chans skulle jag ge LoL en chans. Så efter mello spelade vi lol haha. Förstod verkligen ingenting. Vi somnade iallafall runt halv ett ungefär. 
Vaknade av mitt alarm 11 imorse. Låg kvar i sängen till halv tolv då mamma hämtade mig. Åkte hem, åt och drog sedan till samlingen. Matchen började 13.00 (alltså samtidigt som OS-finalen så var lagom glad.) och vi mötte Långholmen. Jag gjorde två av tre mål så ser min insats som godkänd. Efter matchen åkte jag snabbt hem för att se sista kvarten på finalen. Blev ju en 3-0 förlust och det var jävligt surt. Lamig i badet i en timme efter det och nu ligger jag i sängen och kollar supernatural. Ska gå ner och laga mat nu så vi hörs imorgon. Puss