Hejsan! 
Idag är det som sagt tisdag. Har haft en tråkig skoldag där jag inte fått något gjort. Efter skolan åkte jag hem till Simon och skrev nästan klart mitt idrottsarbete. Har lite kvar men det får Simon hjälpa mig med ikv. 
Hängde som sagt hos Simon efter skolan och vi fick även hans garderob städad. Så lite nytta gjorde vi. Nu har jag precis ätit pasta med ost och skinksås. Ligger i soffan och kolar tv men borde gå upp och paka eftersom jag snart har träning. Har träning 19.30-21.00 och så ska jag till Simon. 
Imorgon tror jag inte att jag kommer hinna blogga något. Först har jag skola, sen ska jag till Haninge med tjejerna för Sanna och Madde ska köpa dekorationer till deras 18-årsfest och på kvällen ska jag kolla på De Vet Du. Känner mig ärligt talat som 12 men alla ska ju på mösspåtagningen så jag å Bella har inget å göra. Sen är det ju amatörernasafton så ja. Spelar inte så stor roll om jag dricker eller inte. 
Men det är helt sjukt att det är mösspåtagning imorgon. Lixom ska lilla Simon ta studenten om 37 dagar? Ska jag börja trean i höst? Förstår inte riktigt vart att min tid tar vägen. Det är lixom 78 (!!!!) dagar kvar tills jag fyller 18? Det känns helt sjukt. 
Har iallafall lite att se fram emot den här sommaren. Två studenter, One Direction, fyller 18, bästavän fyller 18, sista sommaren i huset, ska till Värnamo med tjejerna osv osv. Det är massor! Är som sagt skit taggad.
Sommar 14 du är mer än välkommen!