Hey you!
Sitter här i min otroligt sköna säng och lyssnar på musik. Egentligen borde jag väl gått och lagt mig för timmar sedan. Men jag kan inte sova på kvällarna längre. Faktiskt! Det går inte. Helt otroligt. Men aa, vaskamangöra!
Som ni ser rubriken.. Längtar så otrolgt mycket till imorgon! För det första, man får öppna chokladkalendern!!!
För det andra, lussebulls & pepparkaks bak med mamma! För det tredje, julkalendern börjar!! Och för det fjärde, det blir december! En dag närmare allt myspys! Imorgon är det bara 12 dagar till lucia, 23 dagar till julafton och 30 dagar till nyår! Så otroligt härligt! Aja
Idag har jag som sagt varit med mitt hjärta. Vi snackade en heeeel del. Vilket jag kan säga behövdes!! Gud vad glad jag är över att jag har henne. Jag åkte dit runt.. 4 halv 5. Och tio över 6 kom pappa och jesper och hämtade mig. Vi åkte hem och åt och sen gick jag till träningen runt tjugo i 8. Tycker det är så otroligt roligt att spela med damlaget för det är ett helt annat tempo där. Vi 96or fick också reda på att det är 2 av oss 7 som får åka med till Åland i Januari. Gud jag hoppas verkligen att jag får åka. Skulle vara så grymt kul!!  Så jag hoppas hoppas hoppas att det blir jag som får åka med. Men det är bara att ge allt på träningarna så kommer det nog bli as bra. Gud kommer vara jätte nervös inför varje träning med dom nu. Men aja, hoppas det blir bra.
Aa men imorgon ska jag som sagt julbaka med mamma. Och på torsdag kanske det blir ny hårfärg! Om Linda hade tid med det vill säga. Då blir det ljusbrunt!
Men nu måste jag sova. Gud vad tiden rann iväg. Vi hörs imorgon. Hejdå!