Hej på er!

Tiden går så otroligt fort under sommaren att jag börjar bli nojig för att skolan snart börjar. Det är redan den 10 juli lixom. Och om bara 6 ynka dagar är det dags för mig att bli vuxen. Helt sjukt vad snabbt tiden har gått. 
Idag har det varit strålande sol precis som de senaste 5 dagarna. Har njutit av varje sekund och legat i solstolen/poolen hela dagen. Riktigt skönt!

Nu har jag faktiskt gjort mig iordning lite och lagt mig i sängen. Är lite trött på att glida runt med en knut på huvudet, osminkad och i en blöt bikini från det att man vaknar tills man går å lägger sig. Så nu har jag gjort mig lite fräschare iallafall. Jag och mamma ska snart åka och köpa räkor som vi ska äta ikväll. Är så jäkla sugen på det så min mage kurrar sönder när jag tänker på det. Men snart så!

Just nu är jag mest taggad på min födelsedag. Har planerat en massa idag och det känns verkligen att det närmar sig. Har köpt massa dekoration och sånt kul! Är så taggad och vill bara börja göra iordning allt nu. Men det får vänta tills måndag då vi ska börja förbereda allt. Som sagt, riktigt taggad!

Men nu ska jag nog ta mig en tupplur faktiskt. Är riktigt trött! Ska försöka uppdatera oftare, inte för att jag har många som läser men ja. Jag ska försöka!
Men vi hörs imorgon, puss och kram 

Såhär har mina senaste 5 dagar sett ut. Kan inte klaga!