Hejsan!

Bloggade ingenting igår för man kan ju säga att jag verkligen mådde som jag förtjänade. Men jag hade iallafall en sjukt bra kväll i lördags!! Vi förade som sagt hos Denice och sedan gick vi till lokalen. Att vara ute och traska när man är så glad kan ju vara det roligaste som finns. 
När vi kom till lokalen blev det lite dans och häng med skönt folk. Hade en great time hela kvällen men det började dö ut vid ett tiden. Då gick jag och Simon hem till mig och sov. Vaknade vid tjugo över sju och då var jag fortfarande full, helt klart. Somnade om ett tag och vaknade igen vid nio då jag slet mig upp ur sängen för att dra till med bakisduschen. När jag var klar hade även Simpo vaknat så jag gick ner och hämtade frukost till oss. Sen låg jag i sängen HELA dagen. Simon åkte hem en sväng och då kollade jag på oth, åt chips och drack cola. Precis så det ska vara. 
Simon kom tillbaka lagom till middag så ja, vi käkade sen kollade vi på solsidan och partaj. Höll dock på att somna till partaj så vi gick upp eftger det. Kollade på ett oth avsnitt och somnade som stockar efter det båda två. 
Idag vaknade vi vid 9 och S drog typ en timme senare. Jag har bara kollat oth hela dagen. Känt mig sjukt seg så har inte pallat någonting annat. Alldeles strax slutar Simon's träning så väntar bara på att han ska höra av sig så jag kan bege mig ut i ovädret och dra hem till honom. 
Men nu ska jag packa lite så vi får höras! Pussar och kramar